Reikės:

0,5 citrinos,
250 gr. cukraus,
3 l. vandens,
3 mandarinai .

Mandarinus ir citriną gerai nuplauti ir perpilti verdančiu vandeniu.

Vaisius supjaustyti stambiais gabalais ir sumalti smulkintuvu. Užpilti 700 ml vandens ir palikti pastovėti, po nepilnos valandos perkošti.

Cukrų ištirpinti 500 ml šilto vandens.

Sumaišyti perkoštą skystį su cukraus sirupu, papildomai dar įpilti apie 1,5 litro vandens ir palikti šaldytuve 4 val.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)