Produktai:

500 g maltos mėsos (kiaulienos ar kalakutienos, ar vištienos)
1 svogūno
kelių skiltelių česnako
kelių riekelių batono, išmirkytų piene
1 kiaušinio
3 v. šaukštų aliejaus
6 virtų kiaušinių
čiobrelių, mairūno, saldžiosios paprikos, druskos, pipirų
pakelio šaldytos sluoksniuotos tešlos

Kaip gaminti:

Maltą mėsą sudėti į dubenį. Kartu sudėti batono riekeles, įmušti kiaušinį, sutarkuoti svogūną, suberti traiškytą česnaką, prieskonius, pagardinti druska. Viską gerai išminkyti.

Tešlą atšildyti ir supjaustyti smailėjančiomis juostomis. Plačiąsias dalis dėlioti ant išardomos tuščiavidurės formos pagrindo, smailiuosius galus paliekant išorėje. Ant pagrindo iškrėsti pusę faršo, gražiai išlyginti ir išdėlioti virtus kiaušinius. Ant jų iškrėsti likusį faršą, išlyginti, tada uždėti smailiuosius tešlos galus. Formą uždaryti ir kepti 180 laipsnių temperatūroje, kol parus.

Skanaus!
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją