Produktai:

500 sviesto
1 a. š druskos

Kaip gaminti:

1. Kambario temperatūros sviestą gerai išsukti su druska.

2. Peilio pagalba formuoti avinėlį. Akytes padaryti iš gvazdikėlių. Mediniu iešmeliu ar šakute pašiaušti kailiuką.

3. Dėti porai valandų į šaldytuvą, kad sustingtų.

4. Avinėlio sviestuku ant Velykinio stalo gardinami virti margučiai. Nors aš jo prapjauti tikrai neišdrįsčiau.

Dėkojame DELFI skaitytojai Ramintai už receptą!
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)