Produktai:

kiaulienos mentės arba kumpio 2 kg
česnako 3 skiltelių
3 v.š. aliejaus
1 a.š. juodųjų pipirų
1 a.š. saldžiosios paprikos miltelių
100 g balto sauso vyno
1 v.š. pomidorų padažo
1 a. š. adžikos
druskos

Kaip gaminti:

1. Produktus marinatui sumaišome. Mėsą pabadome mediniu iešmuku. Mėsą įtriname marinatu, sandariai uždarome į dėžutę ar apsukame maistine plėvele ir laikome šaltai ne mažiau kaip parą.

2. Į skardą įpilame truputį vandens. Kepame 200 laipsniu temperatūroje apie 2 valandas. Jei viršus pradeda svilti, jį pridengiame aliuminio folija.

3. Bekepant kepsnį vis palaistome susidariusiomis sultimis.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją