Pagrindui reikės:

75 g sviesto,
25 g cukraus pudros,
5 g kakavos,
200 g sutrintų šokoladinių sausainių,
mėgstamų riešutų.

Karameliniam kremui reikės:

400 ml saldaus kondensuoto pieno,
75 g sviesto.

Šokoladiniam kremui reikės:

200 g smulkinto juodojo šokolado,
150 ml grietinėlės,
30 g cukraus.

Papuošimui reikės:

150 ml grietinėlės,
karamelinio cukraus.

Puode išlydykite sviestą, suberkite cukraus pudrą, kakavą, sutrintus sausainius ir pakepintus riešutus. Viską gerai išmaišykite ir sukrėskite į formą su išimamu dugnu. Padėkite šaltai.

Karamelinio kremo sluoksnis:

Kondensuotą pieną ir sviestą maišydami pavirkite puode ant silpnos ugnies, kol sutirštės. Kiek atvėsinkite kremą ir užpilkite jį ant torto papločio. Atšaldykite, kol kremas sustings.

Šokoladinio kremo sluoksnis:

Į puodą sudėkite šokoladą, grietinėlę, cukrų ir maišydami pašildykite, kol masė sutirštės ir pasidarys vienalytė. Atvėsinkite šokoladinį kremą ir užpilkite jį ant karamelinio. Po to atšaldykite.

Tortą puoškite plakta grietinėle ir karameliniu cukrumi.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)