Špinatai – 1 sauja
Žirneliai – 2 šaukštai
Pienas – 1-1,5 stiklinės
Miltai 3-4 šaukštai
Kiaušiniai – 2 vnt.
Prieskoniai „Chimi churi“ (mišinys: svogūnas, petražolė, paprika, česnakai, raudonėlis)

Špinatus, kiaušinius ir pieną kartu suplakti plaktuve (blenderyje). Suberti miltus ir prieskonius, vėl gerai išplakti. Jeigu per skysta, pridėti dar miltų, o jeigu per tiršta – pieno įpilti.

Tada į tešlą suberti žirnelius. Ir su trupučiu aliejaus iškepti blynelius arba juos galima kepti orkaitėje ant kepimo popieriaus. Patiekti su grietine.

Skanaus.

Dėkojame Silvijai M. už receptą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)