Reikės:

1 kg juodųjų serbentų sulčių
1,5 kg cukraus

Gaminimas

Juoduosius serbentus nuplaukite, sumalkite ir išspauskite sultis.

Į sultis suberkite cukrų ir gerai išmaišykite. Paskui maišykite ir sukite tol, kol masė pradės tirštėti. Galite šį darbą atlikti ir su plaktuvu - bus lengviau, nei sukti mediniu šaukštu.

Bestingstančius drebučius išpilstykite į paruoštus stiklainius, uždenkite ir pastatykite šaltai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)