Reikės:

4 vištienos krūtinėlių, supjaustytų 5 cm ilgio gabaliukais,
1/2 puodelio alyvuogių aliejaus,
1/3 puodelio sojų padažo,
1 šaukšto smulkinto rozmarino,
2 šaukštelių druskos,
1 šaukšto citrinų sulčių,
1 šaukšto baltojo acto,
šviežiai maltų pipirų,
1 šaukšto cukraus.

Į nedidelį indą supilkite alyvuogių aliejų, sojų padažą, baltąjį actą, citrinų sultis, suberkite rozmariną, druską, pipirus, cukrų.

Išmaišykite ir palikite pastovėti penkias minutes. Įdėkite vištienos gabalėlius į dubenį ir apšlakstykite marinatu bei gerai išmaišykite.Uždenkite dubenį ir palaikykite šaldytuve 30 minučių.

Įkaitinkite kepsninę iki vidutinio karščio. Suverkite vištienos gabalėlius ant medinių iešmukų ir padėkite kepti ant aliejumi pašlakstytų kepimo grotelių. Kepkite 8-12 minučių.
Skanaus!