„Neįsivaizduoju, ką po šių pasiruošimo savaičių apie mus ir būsimą renginį turėtų galvoti Kongresų rūmų personalas“, – juokėsi kulinarinio žurnalo-albumo VMG redaktorius Alfas Ivanauskas.

Kitas svarbus vakaro produktas bus rabarbarai. Jais kvepės visas Kongresų rūmų vestibiulis. Tuo pačiu aromatu dvelkė ir stilingi pakvietimai, kurie prieš renginį buvo išvežioti visoje Lietuvoje: VMG komanda teigia norėjusi nedaryti renginio vien Vilniui, o pakviesti įvairių miestų restoranų vadovus bei šefus, maisto pramonės verslininkus, kulinarinių knygų autorius, tinklaraštininkus ir kulinarijos pasaulio mėgėjus.

„Norime, kad visi kulinarinio pasaulio kūrėjai ir gerbėjai turėtų progą susitikti ne tik darbo ar mokymų klausimais. Iš restoranų vadovų bei šefų sulaukėme tikrai pozityvaus ir entuziastingo atsako, kuris mus dar labiau įkvėpė“, – komentavo A. Ivanauskas.

VMG kulinarinių apdovanojimų nugalėtojai bus apdovanoti specialiai kurtomis vardinėmis statulėlėmis.

Netikėtumų netruks viso vakaro metu – jais rūpinsis renginių kūrėjai VšĮ „Rekūrai“, ruošiantys ypatingas scenos dekoracijas: jų dalimi taps ir tikri virtuvės buitinės technikos „AEG“ prietaisai. Renginį ves netikėta ir pirmą kartą kartu dirbanti vedėjų pora, o vakaro svečius kalbins specialus reporteris.

Renginio metu taip pat bus pristatytas ir pavasarinis VMG žurnalo-albumo numeris, koncertuos Girmantė Vaitkutė, specialią programą rengia ir šiam renginiui į Lietuvą grįžtanti Justė Arlauskaitė-Jazzu kartu su choru „Ąžuoliukas“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)