4 – 6 porcijos

Produktai:

1 puodelis kuskuso,
1 puodelis verdančio vandens,
500 g išvirtų ir išlukštentų karališkų krevečių,
200 g žalumynų (petražolių, krapų ir garžgarsčių),
1 avokadas,
50 g aliejaus,
200 g vyšninių pomidorų,
1/2 citrinos sultys,
1/4 šaukštelio juodųjų maltų pipirų,
1/2 šaukštelio druskos,
maistinės plėvelės.

Kaip gaminti:

1. Dubenyje išmaišykite kuskusą su 2 šaukštais aliejaus ir užpilkite verdančiu vandeniu. išmaišykite, uždenkite dubenį maistine plėvele, palikite pastovėti 5 – 10 min., kol kuskusas sugers vandenį.

2. Avokadą perpjaukite perpus, išimkite kauliuką, nulupkite odelę. Supjaustykite puseles šiaudeliais.

3. Pomidorus perpjaukite perpus.

4. Žalumynus susmulkinkite, garžgarsčių lapelius palikite nepjaustytus.
5. Užpilui sumaišykite likusį aliejų, pipirus, druską ir citrinos sultis.

6. Dar karštą išmaišykite kuskusą, suberkite avokado šiaudelius, pomidorus, krevetes, žalumynus. Apliekite užpilu ir viską išmaišykite.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)