4 porcijos

Produktai:

150 gramų apvalių ryžių sušiams,
100 gramų virtos krabų mėsos (smulkiai supjaustyti),
100 gramų mažų virtų krevečių (smulkiai supjaustyti),
1 avokadas,
1 saldžioji paprika,
2 šaukštai majonezo,
2 šaukštai ryžių acto,
4 lapai džiovintų jūros dumblių,
1 šaukštelis sezamo sėklų,
Sojos padažo, japoniškų krienų „wasabi“, marinuoto imbiero.

Kaip gaminti:

1. Ryžių neperplaukite, sudėkite į puodą, užpilkite šaltu vandeniu (santykiu 1 : 2), tegu užverda. Sumažinkite ugnį ir virkite, kol išgaruos visas vanduo. Sudėkite ryžius į dubenį, įpilkite acto, išmaišykite ir palikite atvėsti.

2. Avokadą nulupkite, supjaustykite kubeliais, sudėkite į atvėsusius ryžius, taip pat įdėkite krevetes, krabo mėsą, saldžiąsias paprikas, įdėkite majonezo, įberkite sezamo sėklų, gerai išmaišykite.

3. Ant kiekvieno dumblių lapo uždėkite po ketvirtadalį įdaro, paskirstykite po visą paviršių ir susukite į suktinukus.

4. Suvyniokite suktinukus į foliją ir 15 minučių įdėkite į šaldytuvą. Paskui supjaustykite įstrižai ir patiekite su sojos padažu, su krienais ir marinuotu imbieru.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)