(per 20 minučių pasigaminsite 20 rutuliukų)

Jums reikės:

· 100 gramų fetos sūrio
· 150 gramų naminės varškės
· 100 gramų kumpio
· 1-2 valgomųjų šaukštų 22 proc. riebumo grietinėlės
· Saujos kedro riešutų
· Raudonosios paprikos miltelių, pistacijų riešutų, saulėgrąžų

Gaminimas:

1) Kedro riešutus paskrudinkite sausoje keptuvėje, kol jie įgaus auksinį atspalvį. Česnako skilteles nulupkite ir smulkiai supjaustykite. Kumpį supjaustykite labai mažais kubeliais.

2) Fetos sūrį susmulkinkite šakute, sumaišykite su varške, grietinėle, česnaku, kumpiu ir kedro riešutais. Viską labai gerai išmaišykite iki vientisos masės.

3) Iš gautos sūrio ir varškės masės formuokite graikinio riešuto dydžio rutuliukus. Saulėgrąžas ir pistacijas gerai susmulkinkite. Trečdalį rutuliukų apvoliokite pistacijose, kitą trečdalį – smulkintose saulėgrąžose, o likusius – paprikos milteliuose.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)