1. Išvirkite šviežias bulves su lupenomis, nukoškite. Kai atvės, Įpjaukite jas ir sudėkite į lėkštą ar negilų dubenį.

2. Į kiekvienos bulvės įpjovą įdėkite su grietine sutrintos varškės (druskos, pipirų pagal skonį) ar varškės kremo.

3. Ant viršaus užberkite smulkintų petražolių ir krapų. Dar galima uždėti sūdytos arba rūkytos lašišos.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)