150 g šparaginių pupelių,
200 g vyšninių pomidoriukų (perpjaukite per pusę),
1 agurkas (perpjaukite išilgai, išskobkite sėklas ir supjaustykite),
1 plonai pjaustytas mėlynasis svogūnas,
sauja plėšytų salotų lapų,
200 g konservuotų kukurūzų,
200 g trupinto fetos sūrio.

Padažui:

2 šaukšteliai aguonų,
100 ml natūralaus jogurto,
3 smulkinti mėtų lapeliai,
3 smulkinti kalendrų lapeliai,
1 citrinos sultys,
3 šaukštai alyvuogių aliejaus.

Gaminimo būdas:

1. Šparagines pupeles apliekite verdančiu vandeniu. Po 2 min nuplaukite šaltu vandeniu ir nusausinkite. Sudėkite į dubenį ir sumaišykite su pomidorais, agurkais, mėlynaisiais svogūnais ir salotų lapais. Įmaišykite nuvarvintus kukurūzus ir fetą.

2. Paruoškite padažą: šluotele išplakite visus ingredientus ir valandą palaikykite šaldytuve. Apliekite salotas ir patiekite.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją