“Niekada nesipykau su maistu. Valgiau picas, makaronus ir jaučiausi kuo puikiausiai”, - pasakojo aktorė. Nors aktorė teigia per visą karjerą nesulaukusi nė vienos užuominos dėl savo apimčių ir galimybės jas sumažinti, gamindama sau ir šeimai ji paiso sveikos mitybos principų.

Reikės:

- 2 obuolių,
- 4 agurkų,
- 1 avokado,
- 5 svogūnų laiškų
- 400 g virtų krevečių
- alyvuogių aliejaus (extra virgen)
- maltų juodųjų pipirų,
- žaliosios citrinos.

Agurkus, avokadą ir obuolius nulupkite ir supjaustykite kubeliais, žaliąją citriną padalinkite skiltelėmis, svogūno laiškus supjaustykite smulkiai.

Viską sumaišę, suberkite virtas krevetes ir apšlakstykite aliejumi. Prieš patiekiant apibarstykite juodaisiais pipirais.

Skanaus!