Kas ketverius metus organizuojamame tarptautiniame konkurse dalyvavo 2300 virtuvės meistrų iš pusšimčio šalių bei 5 skirtingų žemynų. Lietuvai atstovavo aštuonių maisto technologų komanda, kuri iš viso laimėjo tris sidabro ir vieną bronzos medalį. L. Makovska savo meistriškumą rodė individualioje rungtyje, kur gamino banketinius patiekalus aštuoniems žmonėms.

Liuksemburge gautas medalis – jau trečiasis L. Makovskos apdovanojimas šį mėnesį. Lapkričio pradžioje „Baltgastro“ parodos metu vykusiame virėjų konkurse ji buvo apdovanota aukso ir krištolo medaliais.

Liucijos Makovskos patiekalas
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją