1 žiedinis kopūstas,
1 ¼ stiklinės maltų džiūvėsėlių,
1 šaukštelis smulkintų petražolių,
1 skiltelė spausto česnako,
½ stiklinės parmezano,
2 plakti kiaušiniai,
aliejus kepimui,
½ šaukštelio druskos,
pipirai.

Žiedinius kopūstus supjaustykite žiedynėliais ir apvirkite pasūdytame vandenyje, kol suminkštės. Gerai nusausinkite. Virtus žiedynėlius supjaustykite mažais gabalėliais ir sumaišykite su džiūvėsėliais, parmezanu, petražolėmis, česnaku, druska ir pipirais. Suformuokite plokščius blynelius ir kepkite įkaitintame aliejuje, kol gražiai apskrus iš abiejų pusių.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją