100 g kopūstų, 50 g įvairių spalvų vynuogių, 1 šaukštas majonezo.
Kopūstą susmulkinkite. Vynuoges perpjaukite pusiau, išimkite kauliukus ir sumaišykite su kopūstais. Salotas sudėkite į salotinę, užpilkite majonezu.
Kitas variantas:
Žiedinių kopūstų salotos su vynuogėmis
1 žiedinis kopūstas, po kekę žaliųjų ir raudonųjų vynuogių, 0,5 stiklinės saulėgrąžų, 4 šaukštai majonezo, 2 šaukštai grietinės.
Žiedinį kopūstą ir vynuoges nuplaukite, žiedinį kopūstą supjaustykite nedidelėmis kekelėmis, o vynuoges perpjaukite pusiau ir pašalinkite kauliukus. Dubenyje sumaišykite kopūstą, vynuoges ir saulėgrąžas. Viską sudėkite į salotinę. Majonezą sumaišykite su grietine ir užpilkite ant salotų.
Skanaus!
„Savaitė“
Prisijungti prie diskusijos
Rodyti diskusiją