100 g kopūstų, 50 g įvairių spalvų vynuogių, 1 šaukštas majonezo.

Kopūstą susmulkinkite. Vynuoges perpjaukite pusiau, išimkite kauliukus ir sumaišykite su kopūstais. Salotas sudėkite į salotinę, užpilkite majonezu.

Kitas variantas:

Žiedinių kopūstų salotos su vynuogėmis

1 žiedinis kopūstas, po kekę žaliųjų ir raudonųjų vynuogių, 0,5 stiklinės saulėgrąžų, 4 šaukštai majonezo, 2 šaukštai grietinės.

Žiedinį kopūstą ir vynuoges nuplaukite, žiedinį kopūstą supjaustykite nedidelėmis kekelėmis, o vynuoges perpjaukite pusiau ir pašalinkite kauliukus. Dubenyje sumaišykite kopūstą, vynuoges ir saulėgrąžas. Viską sudėkite į salotinę. Majonezą sumaišykite su grietine ir užpilkite ant salotų.

Skanaus!