Reikės:

250 g nedidelių pomidorų, 1 svogūno, 200 g kuskuso, 2 citrinų sulčių, 6 šaukštų aliejaus, 200 g virtos mėsos ar dešros, 4 šaukštų smulkintų žalumynų.

Kuskusą užpilti 300 ml verdančio vandens ir palikti 10 minučių pastovėti. Tada įmaišyti citrinų sultis, sudėti skiltelėmis supjaustytus pomidorus, kubeliais supjaustytą svogūną, juostelėmis supjaustytą mėsą, smulkintus žalumynus, viską aplieti aliejumi ir gerai išmaišyti.

Skanaus!

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją