12
Kitas

Galvosūkio atsakymas

Šis galvosūkis yra smagus būdas pasitikrinti savo intelekto lygį. Spręsdami tokio tipo užduotis, turite kruopščiai išanalizuoti problemą ir, pasitelkę savo analitinius bei loginio mąstymo įgūdžius, rasti atsakymą, rašo svetainė jagranjosh.com.

Šį kartą jūsų užduotis – nustatyti, kiek žmonių yra stovyklavietėje. Galvosūkis klausia žiūrovų: „Kiek žmonių gyvena stovykloje?“

Testas

Paveikslėlyje matote stovyklavietę netoli paplūdimio ir du valgančius vyrus, ruošiančius valgį ant laužo. Be to, netoli kranto plūduriuoja valtis ir stovi užuovėja iš šakų. Taigi, bandydami suskaičiuoti visus žmones, turite nepamiršti stovyklavietės aplinkos.

Atidžiai įsižiūrėkite į piešinuką. Įspėjame, kad šios užduoties atsakymas pateiktas kitoje pastraipoje, todėl pasistenkite neslinkti teksto pernelyg greitai ir nesukčiaukite!

12
Kitas

Galvosūkio atsakymas

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)