Kuo greičiau perprasti žmogaus charakterį ir energetiką ypač pravartu dalykinėje sferoje ir meilės fronte. Aišku, žvelgiant vien tik į veido atvaizdą spėlioti, koks bus netrukus sutiktas žmogus, yra be galo įdomu. Siūlome susipažinti ne tik su veido analizės metodika, bet ir su devyniais požymiais, bylojančiais, kad žmogus skleidžia aukštas vibracijas. Jei sugebėsite juos atpažinti, bus daug lengviau nuspręsti, ar žmogus gali būti jums naudingas.

Veido formos

Galimos tik septynios veido formos: apskritimas, ovalas, stačiakampis, kvadratas, trikampis, trapecija (kriaušė) ir rombas (deimantas).

Žvelgiant į paveikslėlį, bus daug lengviau suprasti, kaip atrodo konkrečios formos veidas.

Veido formos

Veido formų interpretavimas

Apskritimas. Apskrito veido savininkai prastokai perpranta žmones, kurių apsupty atsiduria. Tai išskirtinai patiklūs asmenys, neretai sunkiai sugebantys laikytis disciplinos. Kita vertus, šie žmonės ypač kūrybingi, gebantys puikiai prisitaikyti prie pakitusių darbo sąlygų ir besimainančių gyvenimo aplinkybių. Apskritas veidas taip pat gali rodyti polinkį į žalingus įpročius. Galima užtikrintai pasakyti, kad tokie žmonės ganėtinai ramūs, nemėgstantys atvirų konfliktų.

Ovalas. Ovalo formos veidą turintys asmenys yra ypač išdidūs, sunkiai atleidžiantys už įžeidimą. Nors fiziškai jie ištvermingi, psichologiškai juos gana lengva išvesti iš pusiausvyros. Kaip pranašumus galima paminėti ištikimybę ir atvirumą. Jei toks žmogus nenorės su jumis bendrauti, jis to ir nedarys, todėl suprasti, ar jam patinkate, bus nesunku. Tai stiprios energetikos asmenybės, tačiau energiją jie naudoja savisaugai. Tai reiškia, kad jiems sunku padaryti įtaką, tačiau ne ką mažiau sunku suprasti jų ketinimus, pamėginti atsidurti jų vietoje.

Stačiakampis. Tai drovūs, tačiau pakankamai pasitikintys savimi žmonės. Jie turi ganėtinai išvystytą empatijos jausmą, todėl ypač gerai iššifruoja net ir menkiausias kitų žmonių emocijas. Apgauti jų beveik neįmanoma. Stačiakampis veidas gali byloti apie sąžiningumą, drąsą, charakterio tvirtumą. Kaip rodo tyrimai, šiems žmonėms būdinga pati minkščiausia energetika, todėl šalia jų malonu būti. Pasauliui jie dovanoja meilę, tačiau stokoja organizacinių sugebėjimų.

Kvadratas. Šio tipo žmones dažiausiai norisi pavadinti arogantiškais. Taip pat tenka pastebėti, kad jie neretai pasirodo kaip gobšūs ir smulkmeniški. Jie turi gerai išvystytą finansinį instinktą ir šeštąjį pojūtį. Jiems ypač sunku įtikti. Išorinis tokių žmonių šaltumas ir atsiribojimas gali priversti juos įsimylėti, tačiau užsitarnauti jų prielankumą praktiškai nerealu. Jie ypač priekabūs ir išrankūs, bet jei jų nenuvilsite, jie būtinai jus pamils. Šiaip ar taip, per jėgą pirštis jiems į draugus tikrai neverta.

Trikampis. Trikampio veido savininkai nėra apdovanoti tvirta valia ir atkaklumu. Jie lengvai įsimyli ir yra gražūs tiek išore, tiek vidumi. Tai patys jausmingiausi ir aistringiausi meilužiai. Jie atsidavę ir geraširdžiai. Bioenergetikos ekspertai tvirtina, kad šiuos žmones lydi sunkiai paaiškinama sėkmė. Jie visada atsiduria reikiamoje vietoje reikiamu laiku. Kartais tenka juos raginti, bet jėgų siekti tikslo jiems nepritrūksta.

Trapecija. Trapecijos, arba kriaušės, formos veidas signalizuoja, kad žmogus lengvai įsižeidžia. Šios asmenybės mėgsta atsidurti dėmesio centre ir vadovauti aplinkiniams. Šie žmonės ilgai mena pikta ir yra kerštingi, todėl pagalių jiems į ratus geriau nekaišioti. Jie yra apdairūs ir sugeba numatyti ateities įvykius. Šie žmonės labai prisiriša prie savo šeimos, ypač prie vaikų. Jie paprastai atsiduria tarp pažangiausių mokinių su puikiai išvystytomis viršutinėmis čiakromis.

Rombas. Rombo, arba deimanto, formos veidas – tai nuoroda į tai, kad žmogus turi gerą atmintį ir yra užvaldytas stipraus žinių troškimo. Šie žmones neretai moka keletą kalbų. Jie gana kuklūs, mėgstantys permainas ir keliones. Jų gyvenimo moto – „Jei nori, kad viskas būtų atlikta nepriekaištingai, daryki viską pats.“ Šiems žmonėms ypač paprasta apsibrėžti prioritetus. Dėl gerai išvystytų apatinių čiakrų jie ypač pasitiki savimi ir skleidžia gyvenimo džiaugsmą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją