Pažiūrėkite į paveikslėlį ir pasakykite, ką pirmiausia pamatėte. Tada skaitykite sau tinkamą aprašymą, priklausomai nuo to, kokį vaizdinį pasirinko jūsų pasąmonė.

Testas

Medžiai

Jei visų pirma jums į akis krito medžiai, tai reiškia, kad esate atviras žmogus. Jūs niekada nieko neslėpsite nuo aplinkinių. Tačiau pastaruoju metu jums sunkiai sekasi nauji reikalai dėl neišspręstų senų problemų. Nelaukite iš tų pačių poelgių kitokių rezultatų. Laikas kažką keisti, kad svarbus klausimas sėkmingai išsispręstų. Svarbiausias patarimas – pažvelgti į susiklosčiusią situaciją kito žmogaus akimis. Gerai pagalvokite, kaip jis išspręstų šią ar kitą problemą. Vos suprasite, kur padarėte klaidą, pradėkite ją taisyti. Likimas jums padės.

Apsinuoginusi mergina

Ką rodo testas apie žmones, kurie pasirinko apsinuoginusią merginą? Šie žmonės iš prigimties aktyvūs, kupini energijos ir entuziazmo. Jiems lengvai sekasi naujos veiklos, pradžios. Naujoje kompanijoje jie jaučiasi kaip žuvis vandenyje. Jeigu jūs – iš tiesų priklausote tokiam žmonių tipui, jūsų laukia nemažai permainų. Ne visos jos bus lengvos, kartais kils noras išsukti iš kelio, viską mesti. Bet svarbu nenuleisti rankų, laiku atrasti palaikymą ir viską, kas pradėta, užbaigti. Kuo arčiau rezultato būsite, tuo daugiau sunkumų kils. Svarbu suprasti – jūsų tikslas įgyvendinamas, dėl jo verta kovoti, stengtis. Juk rezultatas bus toks džiuginantis, išlauktas, kad visi sunkumai greitai pasimirš.

Vanduo

Vanduo rodo, kad esate linkę plaukti pasroviui, pasyviai stebėti. Jūs patikite savo gyvenimą aplinkybėms, kurių nebandote keisti. Kuo mažiau kliūčių gyvenimo kelyje, tuo jums įdomiau gyventi. Vis dėlto svarbu suprasti – geriau gailėtis dėl to, ką padarėte, nei dėl to, ko nepadarėte. Kuo anksčiau tai suprasite, tuo greičiau jūsų gyvenimas taps ryškesnis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)