Numerologija pajėgi atsakyti į daugelį klausimų. Daug kas tikisi, kad ji padės išsirinkti tinkamą partnerį. Tikslūs skaičiavimai kiekvienam padės suprasti, ar laukia šviesi ateitis, ar bus sunku kurti bendrą laimę.

Poros skaičių skaičiuokite pagal pažinties datą – tą dieną, kai pirmą kartą vienas kitą pamatėte. Sudėkite visus datos skaičius, kol gausite skaičių nuo 1 iki 9. Pavyzdžiui, susipažinote 2020 01 31 = 2+2+1+3+1 = 9. Šis skaičius ir bus atsakymas, kas jūsų laukia ateityje.

Skaičių reikšmės

1

Šis skaičius rodo partnerių ambicingumą. Tokie žmonės dažniausiai turi bendrų interesų, susijusių su dalykine gyvenimo sritimi. Šios poros retai konfliktuoja, jose pastangos suvienijamos, siekiant užsibrėžtų tikslų ir trokštant sėkmės. Tokiose sąjungose meilė gali susidurti su konkuravimu. Jeigu jo išvengs, partneriai taps tvirta pora, laimingai gyvens, bus turtingi ir skatins vienas kitą dvasiškai tobulėti. Kartais aplinka gali pakenkti vyro ir moters santykiams, todėl vieneto poroms labai svarbu atriboti savo sąjungą nuo įsikišimų.

2

Dvejeto porų santykių pagrindas – romantika, sentimentalumas ir minkštumas. Šie žmonės turi potencialo tvirtai santuokai ir stipriai meilei. Dvejeto sąjungų trikdžiai – skubėjimas, abejonės ir noras gauti viską čia ir dabar. Tokiais atvejais partneriai kaltins vienas kitą, provokuos konfliktus, kas turės neigiamų padarinių santykių vystymuisi. Tiems, kurie išmoks klausyti savo išrinktųjų, priimti kompromisinius sprendimus ir džiuginti vienas kitą rūpestingumu, pavyks sukurti idealias šeimas, gyvenančias be staigių pakilimų ir nuopuolių.

3

Šio skaičiaus energetika rodo tvirtus, stabilius santykius. Tokiose porose nėra vietos rimtiems konfliktams, nesutarimams, nes partneriai moka susitarti ir rasti optimalius sprendimus. Laikui bėgant poros santykiai gali atvėsti, todėl partneriams periodiškai reikia keisti aplinką, dėti pastangų, kad neužgestų aistra. Šis sunkuma – vienintelis, galintis išardyti sąjungą. Iš esmės trejetas lemia harmoningus santykius, kuriuose partneriai vienas kitu rūpinasi, nepamiršta antrosios pusės poreikių.

4

Šios poros pasižymi lengvumu. Abu partneriai mėgsta bendrauti, neretai tokios sąjungos susiformuoja tarp seniai vienas kitą pažįstančių žmonių, kurie ne iš karto įžvelgė giminišką sielą. Santykiai vystosi lėtai, bet kai susiformuoja tvirta santuoka, ji atsilaikys prieš bet kokias aplinkybes. Ketvertukams vertėtų saugotis pavyduolių ir kuo mažiau dalintis su aplinkiniais šeimyninio gyvenimo smulkmenomis. Patartina įsidėmėti, kad laimingiems santykiams svaru tylėjimas, o per didelis atvirumas gali iškrėsti piktą pokštą.

5

Penketą vadina laimingu skaičiumi, jo globojamos susiformuoja nuostabios mylinčių širdžių sąjungos. Šis skaičius palankiai veikia žmones, skatina juos būti dėmesingus, rūpestingus sutuoktinio atžvilgiu. Tokiems dviejų žmonių ryšiams būdingas ir impulsyvumas, nuolatinis judėjimas, partneriai stengiasi nepasinerti visa galva į buitį. Aistringos poros gali perdegti, o išsaugoti santykius dažniausiai padeda bendras pomėgis. Kitas sėkmingas receptas penketo poroms – kartais pabūti vieniems, leisti nurimti emocijoms, tada bus lengviau rasti kompromisą.

6

Po šiuo skaičiumi užgimusi mylimųjų sąjunga dažnai susiduria su pavydo protrūkiais. Partneriai pasidaro savininkiški ir nenori dalintis savo išrinktaisiais su likusiu pasauliu. Todėl kyla daug konfliktų, kurie galiausiai gali sunaikinti gražią meilę. Numerologijos specialistai rekomenduoja partneriams mokytis pasitikėjimo, ieškoti kompromisinių sprendimų. Štai tada pora gyvens laimingai, jų santykių netemdys nepasitikėjimas ir pavydas.

7

Septynetas dažniausiai lemia sąjungas, kuriose žmonės nedemonstruoja aktyvumo ir ryškių emocijų. Jų pasaulyje nėra nei šekspyriškų aistrų, nei pavydo. Čia susitinka žmonės, įpratę būti atsakingi už save, eiti savo keliu ir nesidairyti į aplinkinius. Šioms poroms teikia komfortą absoliutus, beribis pasitikėjimas, mokėjimas netrukdyti vienas kitam ir iš pusės žodžio suprasti partnerio poreikius.

8

Ne veltui aštuonetą vadina nenuspėjamu. Su šiuo skaičiumi susijusią dviejų žmonių sąjungą dažnai lygina su parako statine. Šiose sąjungose verdančios aistros neretai baigiasi išsiskyrimu, bet praėjus kažkiek laiko partneriai vėl susieina. Ne kiekvienas išvertų tokias sūpuokles, kita vertus, šie žmonės turi galimybę sukurti labai tvirtus santykius, jeigu išmoks valdyti emocijas ir bus absoliučiai įsitikinę, kad sutiko žmogų, su kuriuo galima kurti šeimą.

9

Devyneto veikiami santykiai bus tvirti, jei partneriai jau pačioje pradžioje nusiims rožinius akinius. Devynetas atsakingas už iliuzijas ir fantazijas, todėl partneriai idealizuoja savo gyvenimo palydovus, dažnai fantazuoja ir užmerkia akis prieš realybę. Proto prašviesėjimo akimirką jie nusivilia, nes supranta – jų sugalvota meilė iš tiesų neturi nieko bendro su realiu gyvenimu. Neįmanoma išvengti tokių sukrėtimų, nuolat pasitraukiant į savo pasaulį, kuris stipriai skiriasi nuo kasdienos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)