Gal ant viršaus uždėjote dešinįjį nykštį, o galbūt kairįjį, o gal abudu nykščiai yra vienas šalia kito? Sunerti rankų pirštai, anot ekspertų, gali būti raktas nuo tam tikrų žmogaus asmenybės paslapčių, rašoma portale brainum.ru.

Galvos smegenys, kaip žinia, susideda iš dviejų pusrutulių – kairiojo ir dešiniojo. Tai, kuris iš jų dominuoja, gali lemti žmogaus poelgius tam tikrose situacijose.

Šis atradimas davė pagrindo begalei vertingų įžvalgų ir leido daryti išvadas apie tam tikrus žmogaus būdo bruožus. Taigi, pažvelkite, kaip sunėrėte pirštus, ir išsiaiškinkite, ką tai rodo.

Viršuje – kairysis nykštys

Jei pirštus sunėrėte taip, kad viršuje atsidūrė kairysis nykštys, jūs veikiausiai – praktiškas žmogus. Tai reiškia, kad jums nebūdingi skuboti sprendimai: prieš juos priimdami paprastai pakankamai pagalvojate.

Bet kokias išvadas darote tik atsižvelgę ir į pranašumus, ir į trūkumus, pliusus ir minusus. Jus apgauti – ypač sudėtinga – beveik neįmanoma, kadangi sugebate atpažinti, kai žmogus meluoja.

Jūsų draugai ir artimieji ypač vertina minėtas jūsų savybes ir neretai kreipiasi patarimo. Jūs taip pat – nuoširdus žmogus, be to, jūsų pasiūlymai ir patarimai dažnai šimtu procentų pasiteisina. Vis dėlto tai nereiškia, kad esate emociškai šalta ar pernelyg rimta asmenybė.

Atvirkščiai – monotonija ir rutina jus alina. Turite puikų humoro jausmą, be to, mėgstate bendrauti ir jums tai ypač sekasi. Nesvetima jums ir romantika. Jūs tiksliai žinote, kaip reaguoti, kai kas nors parodo dėmesį. Jūsų draugijoje nuobodžiauti netenka nė akimirkos.

Nykščiai – vienas šalia kito

Jums būdingas perfekcionizmas ir analitinis mąstymas, be to, jūs manote, kad ir kiti žmonės turi būti tokie pat. Dažnai tampate geru pavyzdžiu aplinkiniams, esate linkęs paisyti jų poreikių ir norų. Šis jūsų būdo bruožas ypač aiškiai atsiskleidžia santykiuose su pačiais brangiausiais žmonėmis.

Prieš priimdami kokius nors sprendimus arba darydami išvadas, jūs išklausote visų nuomonių ir stengiatės suprasti kiekvieną poziciją. Esate atviras, nuoširdus ir sąžiningas žmogus.

Jūsų atvirumas gali būti tiesiog nuginkluojantis, tačiau kaip tik dėl šios savybės jūs tarsi magnetas traukiate žmones. Santykiuose jums svarbiausia – atvirumas ir sąžiningumas. Jūs niekada neišsisukinėjate, kai tenka išsakyti savo nuomonę, nesvarbu, kokia ji būtų.

Viršuje – dešinysis nykštys

Šitaip pirštus suneriantys žmonės – ypač emocionalūs ir jautrūs. Dėl šios savo savybės jie puikiai suvokia, kas dedasi kitų žmonių širdyse, nesvarbu, kaip uoliai jie mėgintų slėpti tikruosius savo jausmus. Su tokiais žmonėmis ypač norisi atvirai pasikalbėti, aptarti kamuojančias problemas.

Jeigu sunėrėte pirštus taip, kad viršuje atsidūrė dešiniosios rankos nykštys, jums nesunku įlįsti į kito žmogaus kailį. Esate linkęs mąstyti kūrybiškai ir matyti tolesnę perspektyvą. Tai padeda priimti beveik be išimčių teisingus sprendimus.

Tiktai prieš juos priimdami jūs deramai įvertinate visus aspektus, todėl dažnai prireikia laiko, kol apsisprendžiate. Vienas iš vertingiausių jūsų gebėjimų – suprasti gilias emocijas ir parodyti supratingumą.

Jūs gana greitai suprantate, ką jaučia partneris, net jei jausmų nedemonstruoja. Jums puikiai sekasi patenkinti visus emocinius savo poreikius.

Jūs esate iš tų, kurie nesprendžia pagal išvaizdą, be to, visada pirmenybę teikiate tiesai, net ir pačiai nemaloniausiai. Jums nemalonu matyti, kaip brangūs žmonės kenčia, todėl pasistengiate padaryti viską, kad jie pasijustų laimingi.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)