1. „Norėčiau mylėti save taip pat stipriai kaip savo antrąją pusę. Kalbėdama apie meilę sau turiu omenyje galimybę pažvelgusi į veidrodį matyti save kaip asmenybę. Tiesą pasakius, nė neįsivaizduoju, kaip jausčiausi, jei patikėčiau jo žodžiais, kai jis man sako, kad esu graži.“ – sakė Monica.

2. „Norėčiau tikro poilsio dienos. Daugybė žmonių mano, kad poilsio diena – tai ta diena, kai nereikia eiti į darbą. Vis tik nerimas nesuteikia išeiginių. Poilsio diena – tai diena, kai niekur nereikia eiti, nereikia gaminti, tvarkytis ar imtis kitokios veiklos, netelpančios į ilsėjimosi apibrėžimą. Noriu įsisupti į antklodę lovoje, pasidėti šalia užkandžių, knygų ir taip leisti visą dieną be jokių trikdžių. Deja, taip niekada nebūna. Jei kiekvienas iš mano draugų ir šeimos narių skirtų po kelias minutes tam, kad galėčiau taip pailsėti, tai reikštų kur kas vertingesnę dovaną už bet kurią kitą, kurią galėčiau gauti.“ – patikino Erica.

3. „Mėgautis akimirka būnant čia ir dabar. Maistas, kvapai, vaizdai, draugai, šeima ir juokas. Noriu atitrūkti nuo bet kokio nerimo ir baimių, nekaupti prisiminimų. Svajoju apie galimybę nuoširdžiai šypsotis, pamiršusi apie nerimo monstrą, siurbiantį iš manęs energiją, asmenybę, sugebėjimą mokytis ir telkti dėmesį.“ – savo svajone apie šventinę dovaną pasidalino Kyle.

4. „Svajoju apie galimybę nutildyti nuolat mano viduje verdančius pokalbius, kad galėčiau mėgautis gyvenimu, nemąstydama apie tai, ką turiu padaryti, ką pagalvos žmonės ir pan. Dar norėčiau turėti daug energijos, kad galėčiau nuveikti kur kas daugiau dalykų.“ – svajojo Lauren.

5. „Taika be jokio nerimo. Galimybė nekurti tobulų planų viskam, nieko nekontroliuoti. Nebijoti sutikti naujų žmonių, megzti naujų draugysčių. Negalvoti, kad esu siaubingas žmogus. Galimybė pailsėti nuo nesustabdomo minčių srauto, nuolat ieškant dalykų, dėl kurių būtų galima nervintis. Galimybė nejausti nuolatinės baimės.“ – savo versiją pateikė Rachael.

6. „Tai turėtų būti neribotos trukmės kvietimas aplankyti šeimą per šventes, tai padaryti bet kuriuo metu. Tai gali būti didelis susibūrimas ar vien tik mano, mano tėčio ir pamotės kartu praleistas laikas. Norėčiau turėti galimybę kelti savo sąlygas šiam susitikimui, pasirinkti man sveikiausią ir maloniausią variantą.“ – teigė Chrissas.

7. „Svajočiau apie galimybę atvirai rodyti savo nerimą ir fobijas užuot nuolat mėginant tai nuslėpti. Juk tai yra dalis manęs, padėjusi man suprasti save ir kitus kur kas labiau nei kada anksčiau.“ – savąją Kalėdų dovanos versiją pateikė Elizabeth.

8. „Supratingumas ir drąsa. Negaliu pakęsti, kai žmonės supyksta, nes negaliu iš karto priimti sprendimo. Na, žinote, kai siūlo kažkur nueiti, o aš negaliu iš karto sutikti, nes man reikia laiko pagalvoti. Supratingumas praverčia, kai žmogus, gavęs neigiamą atsakymą, gali suprasti, kad tai nereiškia, kad aš nenoriu eiti.“ – teigė Kristina.

9. „Svajoju apie galimybę miegoti visą naktį, ramybę galvoje, gebėjimą sėdėti tyloje ir negalvoti apie jokius dalykus, kuriuos būtina padaryti. Nemąstyti apie tai, ką padariau netinkamai šį vakarą ar prieš penkerius metus.“ – sakė Stephanie.

10. „Svajoju apie galimybę vykti į kalėdinius vakarėlius nepanikuodama, be būtinybės iš jų išeiti vos po 10 minučių. Man kyla panika, jei matau daugiau nei penkis nepažįstamus veidus. Nenoriu jausti, kaip mano kvėpavimo takai susitraukia ir aš jaučiu akis niaukiančias ašaras.“ – apie svajonių dovaną kalbėjo Jessica.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją