Sukurkite santykius

Jei anksčiau, siekdama karjeros, sukotės kaip voverė rate, dabar jums pagaliau yra laiko atsikvėpti. Realizuokite savo moterišką potencialą – patraukite ieškoti svajonių vyro. Jei norite sukurti ilgalaikius santykius su vyru, prisiminkite, kad dėl santykių reikia taip pat dirbti ištisas paras.

Susiradus vyrą, galima pagalvoti ir apie tvirtos šeimos sukūrimą bei vaikus, kaip kad padarė Julia Roberts. Aktorė su sutuoktiniu Danny Moderiu susilaukė trijų vaikų ir atsisakė vaidmenų, kad pajustų motinystės džiaugsmą. Priminsime, kad prieš keletą metų Julia Roberts grįžo į didįjį ekraną su filmu „Valgyk, melskis, mylėk“.

Raskite svajonių darbą

Jei teko išeiti iš darbo, galbūt likimas jums padovanojo galimybę pakeisti profesiją – pabandyti kažką naujo. Jei specialybė, kuri jus traukia, reikalauja papildomų žinių, pamąstykite apie tai, kad galėtumėte kiek pasimokyti. Užsirašykite į tapybos ar fotografijos kursus. Netgi vienos dienos seminaras gali tapti nauju impulsu svarbiems gyvenimo pokyčiams.

Jessica Simpson pradėjo dainininkės karjerą, tačiau, įrašiusi kelis albumus, susižavėjo mada. Dabar pagrindinius pinigus žvaigždė užsidirba iš madingų moteriškų drabužių kolekcijų, kurios parduodamos visame pasaulyje. Gali būti, jus įkvėps ir Monicos Belucci pavyzdys – praeityje ji buvo žymus modelis, vėliau tapo aktore.

Leiskitės į kelionę

Atėjo laikas atverti pasaulį – susipažinkite su egzotiškomis šalimis, pagyvenkite indiškame ašrame, nukeliaukite į Veneciją, Barseloną, Paryžių, Lisaboną! Raskite darbą, kurį galėtumėte dirbti kaip laisvai samdoma darbuotoja ir leiskitės į keliones.

Daug perspektyvų šiandien atsiveria internete. Pavyzdžiui, blogeriai darbo rinkoje jaučiasi vis užtikrinčiau. Blogo savininkas gali užsitikrinti sau pajamas, sulyginamas su stambios kompanijos vadovo pajamomis. Kaip rašo blogeris Alex. Park, iš reklamos savo bloge jis užsidirba apie septynis šimtus tūkstančių rublių per metus.

Nepaisant konkurencijos, be darbo nesėdi ir fotografai. Susipažinę su fotografija, galėsite užsidirbti darydami profesionalias fotosesijas klientams visame pasaulyje.

Tęskite studijas

Vienas diplomas – gerai, du ar trys – dar geriau. Siekite magistro laipsnio, užsiimkite savišvieta, skaitykite knygas ir užsirašykite į visus įmanomus kursus, kad pagilintumėte savo žinias.

Net įžymybės teigia, kad be būtino išsilavinimo – ekonominio ar juridinio – sunku kilti karjeros laiptais. Be to, galima būti puikia aktore ar dainininke ir maudytis šlovės spinduliuose, bet neįmanoma oriai suktis aukštuomenėje ir rūpintis savo honorarais be tam tikro išsilavinimo. 2007 metais Shakira paslapčiomis įstojo į prestižinį Kalifornijos universitetą Los Andžele ir per vieną vasarą išklausė pasaulinės istorijos kursą. Natalie Portman baigė Harvardą, Hughas Grantas – Oksfordą, o Judie Foster – Jeilį.

Imkitės savo verslo

Atsibodo dirbti svetimiems? Susitaupykite pinigų, apsiginkluokite rėmėjų pagalba arba paprasčiausiai pasiimkite banko kreditą ir imkitės savo verslo. Sudarykite verslo planą, ištirkite rinką, pasitarkite su profesionalais, apskaičiuokite galimą riziką ir užsiimkite darbu, kuris jums teiks pasitenkinimo. Siūkite madingas palaidines su raštais, organizuokite šviežių vaistų internetinę parduotuvę, gaminkite muilus – įgyvendinkite originaliausias idėjas!

Įžymybės mąsto plačiai – atidaro nuosavus restoranus, klubus ar grožio salonus. Tačiau verta pradėti nuo mažų dalykų, dirbti iš širdies ir verslas būtinai išaugs.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)