„Nesunkiai galima suspėti ir per savaitę, bet paprastai per 2-3 savaites jau galima turėti verslo įmonę, veikiančias banko korteles naudoti lėšoms“, - teigia S. Sriubaitė-Stepurienė.

Norint įgyvendinti savo verslo idėją būtina identifikuoti ir galimas rizikas, konkurencinę aplinką - pataria specialistė.

Dar verslo steigimo dokumentuose siūloma įsivertinti verslo valdymo modelį – kad paprastam verslui jis nebūtų pernelyg sudėtingas, įsteigus verslą – būtina analizuoti sudaromas sutartis, pagal jas prisiimamus įsipareigojimus, o kalbant apie žmones – svarbu užtikrinti verslo partnerių, darbuotojų patikimumą ir iš anksto užbėgti už akių galimiems vidaus valdymo nesutarimams. Tai tik maža dalis aspektų, kurie gali kisti priklausomai nuo jūsų verslo specifikos.

Visi verslo patarimai - video reportaže:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)