Pasirodo, kaip rašoma portale NOVATE, visiškai įmanoma išspręsti šią problemą

1. Kodėl apskritai džinsai prasitrina?

Viskas gana paprasta. Iš tiesų džinsai gali prasitrinti ne dėl juos nešiojančio žmogaus, o dėl to, kad audinys nekokybiškas, kad jie per maži; tiesa, galimi ir individualūs kūno ypatumai, kurie turės įtakos.

Džinsų priežiūra

2. Kokie galimi šios problemos būdai?

Pirmas patarimas – naudokite parafiną.

Džinsų priežiūra

Taip, iš tiesų – parafiną. Švarūs, nuskalbti džinsai prasitrina tose vietose, kuriose didesnė įtampa. Ypatingą dėmesį reikia skirti siūlėms. Patrinkite siūles parafinu, pageidautina – ne vieną kartą. Tepkite parafinu griežtai iš išorinės pusės. Savaime suprantama, laikui bėgant parafinas nusitrins. Tada apsauginį sluoksnį reikės atnaujinti. Procedūrą pakartokite mažiausiai kartą per savaitę.

Antras būdas – mums reikės pėdkelnių.

Džinsų priežiūra

Šis būdas neišspręs problemos visu 100 procentų, kita vertus, žymiai pailgins džinsų nešiojimo laiką. Taigi išsikirpkite dvi juostas iš senų pėdkelnių ir prisiūkite jas vidinėje džinsų pusėje probleminėse vietose.

Džinsų priežiūra

Taikant šį metodą sudėtingiausia prisiūti taip, kad išorėje nesimatytų siūlių. Na, jei savais gebėjimais abejojate, nuneškite džinsus į siuvyklą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją