Ar visi lygindami atsipalaiduoja? Kai išimate drabužiusdžiovyklės, jie būna susilamdę. Belieka išsikelti lyginimo lentą ir imtis darbo. Kai kas sako, kad lygindami atsipalaiduoja, tačiau yra kur kas malonesnių būdų pailsėti ir atsipalaiduoti.

Paprasta gudrybė! Lyginimas – gana varginantis darbas. Pagalvokite – ne vieną valandą tenka stovėti, pasilenkus prie lyginimo lentos, kruopščiai išlyginti kiekvieną raukšlelę, išlaviruoti tarp sagų... Tai – lyg ekstremalus sportas viduje. Nenusiminkite – pritaikykite savo buityje vieną gudrybę ir išsiimsite iš džiovyklės nesusiglamžiusius drabužius.

Turėkite užsišaldę ledo kubelių. Sudėkite skalbinius į džiovyklę kartu su sauja ledo kubelių. Nustatykite karščiausią temperatūrą ir palaukite, kol skalbiniai išdžius. Nuo tirpstančių ledo kubelių susidarys garai, kurie išlygins raukšleles. Dėmesio – ši gudrybė veiksminga tik tada, kai džiovyklė nėra visiškai užpildyta.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)