https://lamp.im/nahodchivaya-hozyajka-rasskazala-samyj-prostoj-sposob-remonta-molnii/

Tiesa, yra ir kita pusė – užtrauktukai dažnai genda, o gedimo priežastys būna įvairios. Nemalonumai dažniausiai ištinka tada, kai per staigiai traukiate užtrauktuko galvutę arba dantukai užkabina medžiagą.

Kartais užtrauktukas išsiskiria ir dvi jo pusės nebesukimba, kartais nulūžta galvutės liežuvėlis arba visa galvutė – trumpai tariat, gedimų būna įvairių, žmonės dažniausiai nesuka galvos ir perka naują užtrauktuką.

Neskubėkite leisti pinigų naujam užtrauktukui, juo labiau, kad reikės mokėti už užtrauktuko įsiuvimą. Egzistuoja vienas nesudėtingas būdas, kaip sutaisyti užtrauktuką.

Taigi, jums reikia šakutės ir kokio sunkaus daikto, kad juo prispaustumėte šakutę ant stalo.
Užtrauktuko galvutę įstatykite į centrinį šakutės tarpą, kad galvutė nejudėtų. Jai esant tokioje padėtyje, lengvai įstatysite dvi užtrauktuko puses. Tada traukite užtrauktuką į save, kol jis iki galo užsisegs.

Svarbu traukti lėtai ir tolygiai, kad abi užtrauktuko dalys maksimaliai tolygiai pereitų per užtrauktuką. Užtrauktuko kraštą galite apsiūti. Štai ir viskas – lengvai ir gretai sutaisėte užtrauktuką.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (90)