1. Užsiteršusį lovelį išvalys burnos skalavimo skystis.

Ištraukite skalbimo priemonėms skirtą stalčiuką iš skalbyklės (darykite tai atsargiai, kad nesulaužytumėte plastiko). Paimkite medžiaginių servetėlių ir suvilgykite jas burnos skalavimo skysčiu. Visą lovelių paviršių apklokite šiomis servetėlėmis ir palikite 20 min. Tuomet išplaukite stalčiuką su muilu. Rezultatas jus nudžiugins.

2. Filtrus nuvalys dantų pasta.

Ištraukite filtrą ir pašalinkite apnašas ranka. Tuomet užspauskite ant filtro dantų pastos ir išvalykite jį senu dantų šepetėliu. Perskalaukite filtrą vandeniu, nusausinkite ir kurį laiką dar leiskite jam iki galo išdžiūti, kad išvengtumėte bet kokio drėgmės kontakto su elektra. Visą kitą likusį purvą iš filtro angos išvalykite tuo pačiu dantų šepetėliu ir gerai nusausinkite.

3. Nutekėjimo žarną išvalys citrinų rūgštis ir actas.

Į žarnos vidų priberkite citrinų rūgšties ir švirkštu įpurkškite acto. Acto ir citrinų rūgšties cheminė reakcija nuvalys visą vidinį žarnos paviršių. Tuomet per žarną paleiskite paprastą vandenį. Po žarnos valymo maždaug parą nenaudokite skalbimo mašinos.

.

4. Durelių ertmės gumą nuo juodo pelėsio išvalys arbatmedžio aliejus.

Į vandenį įlašinkite 10 lašų arbatmedžio aliejaus. Išmaišykite. Supilkite šį vandenį į purkštuvą ir gausiai išpurkškite skalbimo mašinos durelių ertmės gumą. Paimkite seną dantų šepetėlį ir nuvalykite pelėsį. Po šito nusausinkite gumą sausa servetėle.

5. Skalbimo mašinos būgną išvalys maistinė soda ir citrina.

Priberkite į būgną sodos. Atpjaukite pusę citrinos ir iš karto pradėkite ja valyti soda apibarstytą būgną. Gerai nusausinkite. Rezultatas padarys jums įspūdį, o išskalbti drabužiai neturės keisto kvapo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)