Klozeto bakelis ne tik atlieka tiesioginę savo funkciją, jame neretai slepia kokį nors vertingą daiktą – filmuose ar realiame gyvenime. Į bakelį taip pat galima įdėti ir dantų pastos tūbelę. Kokiu tikslu?

„Lime.energy“ pateikia originalų būdą, kaip išlaikyti gaivų klozeto kvapą.

Tai padaryti padės dantų pasta. Tikriausiai neatsirastų mėgėjų ja šveisti klozetą. Gaminama įvairiausių valomųjų priemonių, šveitiklių, cheminių preparatų. Iš esmės galite juos pamiršti – sužinojus gudrybę su dantų pasta, dezinfekuoti bus kur kas lengviau.

Jums reikės kad ir pigiausios dantų pastos, svarbu, kad ji būtų mėtinė. Adata pradurkite tūbelėje kuo daugiau skylučių ir įdėkite tūbelę į vandens bakelį. Taip užtikrinsite gaivų švaros kvapą klozete, be to, vyks šioks toks dezinfekavimas. Savaime suprantama, plauti, šveisti unitazą teks, bet rečiau.

Toks namų sąlygomis pagamintas gaiviklis kainuoja pigiau nei keičiamos kvepiančios kapsulės, pastos užteks ilgam, jums nereikės net rankų teptis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (53)