Gera žinia ir ta, kad peilių, šaukštų ir šakučių švarinimas gali būti minimalių pastangų, finansų ir laiko reikalaujantis procesas. Jei nekantraujate tuo įsitikinti, vadovaukitės toliau pateiktasis patarimais iš portalo novate.ru.

Atliekant procedūrą prireiks įprastos geriamosios sodos, druskos ir aliuminio folijos. Šiuos nuolatos naudojamus produktus bei daiktus veikiausiai rasite virtuvės spintelėse. Dar teks naudoti pakankamo dydžio dubenį arba kitą ganėtinai gilų indą.

Pirmiausia, teks užvirinti vandenį ir supilti jį į dubenį. Į vandenį įberkite sodos ir druskos (po valgomąjį šaukštą) ir išmaišykite.

Tada įtieskite foliją, tiktai atminkite, kad į viršų turi būti nukreipta matinė jos pusė. Ant folijos paskleiskite šaukštus, šakutes ir kt. Dabar belieka tik stebėti: netruksite įsitikinti, kaip tiesiog akyse įrankiai įgauna pirminį pavidalą. Tai tiesiog magija ir ne kitaip.

Beje, šis metodas puikia tinka ir melchioriniams, ir sidabriniams dirbiniams valyti – ir vienu, ir kitu atveju pavyks pasidžiaugti puikiu, be to, greitai pasiekiamu rezultatu. Vos keletas minučių – ir operacija baigta.

Beliks ištraukti daiktus iš tirpalo, nulieti juos vandeniu iš čiaupo ir nudžiovinti. Užtruksite vos keletą minučių, o efektas tiesiog sužavės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (27)