Net jei skilimas yra nedidelis, netrukus jis gali virsti rimta problema, ir kibiras taps nebenaudojamas. Žinoma, lengviausia išeitis – kibirą išmesti, ir tai padaryti visada suspėsite. Tačiau šiandien mes pažiūrėsime, kaip galima pratęsti jo tarnavimą ir skilimą tiesiog užtaisyti, rašo novate.ru.

Mums reikės: nebenaudojamo dantų šepetuko ir žvakės (arba žiebtuvėlio).

Norint užtaisyti kibiro ar panašių plastiko gaminių skilimus, procedūra iš tikrųjų nėra sudėtinga. Iš pradžių reikėtų kibirą gerai išvalyti ir nusausinti. Galite tai daryti tik toje vietoje, kur atsirado skilimas.
Po šito imame į ranką žiebtuvėlį, o dar geriau – uždegtą žvakę.

Nebereikalingo dantų šepetuko galą palaikome virš liepsnos tiek, kad jis pradėtų lydytis, bet ne degti ar anglėti. Kai tik dantų šepetuko plastikas pradės lydytis, užgesiname liepsnelę ir imame kibirą.

Išsilydžiusiu dantų šepetuko plastiku užtepame skilimą. Jeigu lydyto plastiko neužteks arba jis greitai pradės stingti, vėl uždegame žvakę ar žiebtuvėlį ir pakartojame procedūrą iš naujo. Plastiko naudojame tiek, kol užtepsime visą skilimą. Kai plastikas atvės, skilimo vieta liks hermetiška ir kibirą vėl galėsite naudoti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (54)