Pranešime spaudai pristatomi 5 būdai, kaip tai padaryti, nepažeidžiant rekomenduojamų saugumo reikalavimų.

1. Bendravimas su artimaisiais virtualiai

Virtualus bendravimas šiuo nelengvu laikotarpiu yra vienas populiariausių būdų palaikyti ryšį su artimaisiais. Įprastai per gimtadienį į svečius susirenka būrys draugų ir artimųjų, tačiau šiuo laikotarpiu galite pakviesti bičiulius į virtualią šventę, pavyzdžiui, pasiskambinti per įvairias vaizdo skambučių platformas („Zoom“, „Skype“ ir pan.).

Paruoškite ir šventės scenarijų – prisiminkite ir pasidalykite smagiausiais momentais, kartu išgerkite puodelį arbatos. Toks bendravimo būdas, nors ir nėra labai artimas, tačiau pamatysite, kiek daug teigiamų emocijų jis suteiks.

2. Online žaidimų vakaras

Tikriausiai pasiilgote stalo žaidimų vakarų su bičiuliais. Pakvieskite juos į žaidimų platformas, kuriose galite žaisti įvairius strateginius ar pramoginius žaidimus kartu virtualioje erdvėje. Patikėkite, azartas atsiranda net ir žaidžiant internetu!

3. Skonių fiesta

Puiki proga kiekvienam atskleisti savo kulinarinius gabumus ir pasidalyti gardžiausiais receptais. Kiekvienas šeimos narys gali pagaminti po skirtingos šalies patiekalą – meksikietiškus taco, prancūziškus skrebučius, indišką curry ar iškepti burnoje tirpstantį šokoladinį desertą.

Vakaro metu kiekvienas šefas gali apsirengti pagal pasirinktos šalies stilių ir pristatyti savo gardųjį kūrinį. Kitas būdas – užsisakyti pasirinktos virtuvės patiekalus į namus – itališką picą, amerikietiškų mėsainių, japoniškų suši ir pan.

4. Talentų šou

Pasiilgote koncertų, pasirodymų ir vakarėlių? Pats laikas atrasti šeimos narių talentus ir pademonstruoti savo. Surenkite talentų vakarą, prieš tai, žinoma, jam pasiruošdami. Nustebsite, kokių triukų moka jūsų mylimi žmonės.

5. Nusiųskite dovaną el. paštu arba naudojantis kurjerių paslaugomis

Šiuo metu daug įmonių pristato užsakymus nurodytu adresu. Bene saugiausias dovanojimo būdas – nusiųsti dovanų čekį tiesiai į dovanos gavėjo el. pašto dėžutę. Įmonės „Gera dovana“ komercijos vadovė Laura Paliulienė pasakoja, kad tokio pobūdžio dovanų įteikimas dabar yra ypač populiarus.

„Esant tokiai situacijai, žmonės vis tiek nori parodyti dėmesį savo artimiesiems ir jiems siunčia dovaną elektroniniu būdu. Taip pat dažnai pasirenkamos kurjerių paslaugos, kurie saugiai pristato gražiai supakuotą staigmeną.

Mūsų dovanų čekiai galioja iki 12 mėn., juos galima prasitęsti ir pasikeisti, todėl išbandyti pramogą – masažą, pasivažinėjimą superautomobiliu, skrydį oro balionu ar kitą – dovanos gavėjas galės ir pasibaigus dabartinei situacijai“, – teigia L. Paliulienė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)