Jei pastebėjote, kad dušo užuolaida ar sportiniai bateliai nešvarūs, žinokite – drąsiai galite juos dėti į skalbimo mašiną, rašoma portale purewow.

Pagalvės

Pagalves, kaip ir kitą patalynę, reikia skalbti. Susukite pagalvę į ritinį, galus perriškite guminėmis juostelėmis, kad laikytųsi. Skalbkite su švelniu skalbikliu.

Jogos kilimėlis

Kasdien naudojamas jogos kilimėlis greitai išsitepa. Patartina skalbti jį su šaltu vandeniu ir švelniais skalbimo milteliais.

Dušo užuolaida

Ant plastikinės dušo užuolaidos greitai kaupiasi nuosėdos, atsiranda pelėsių. Įdėkite dušo užuolaidą skalbti kartu su keliais rankšluosčiais, kai išsiskalbs, pakabinkite dar šlapią atgal į vietą.

Sportiniai bateliai

Sportiniai bateliai nusidėvėjo, susitepė. Neskubėkite mesti jų lauk. Pirmiausia nuvalykite su šepečiu purvą, tada įdėkite skalbti į skalbimo mašiną su keliais senesniais rankšluosčiais.

Automobilio kilimėliai

Kad ir kiek kartų lankėtės automobilių plovykloje, atrodo, kad kilimėliai nėra visiškai švarūs. Patarimas – kilimėlius išimkite, apipurkškite stipriu dėmių valikliu ir išskalbkite skalbimo mašinoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)