Štai kaip galima nesunkiai įveikti ant stiklo susikaupusius riebalus.

Šis orkaitės stiklo valymo būdas užims vos kelias minutes, tačiau padės įveikti net ir sunkiausiai pašalinamus pridegusius ir prikepusius riebalus. Šiuo metodu galima valyti ne tik orkaitę – jis padės pašalinti riebalus ir kitose vietose. Pavyzdžiui, tokiu pat būdu galima išvalyti mikrobangų krosnelę ir jos dureles.

Taigi, riebalų šalinimui mums prireiks paprasčiausios rankoms skirtos antiseptinės priemonės, kurios sudėtyje yra spirito. Šia priemone reikėtų tolygiai apipurkšti probleminį paviršių ir palikti apytikriai vienai minutei. Po to reikia patrinti stiklą vatos diskeliu arba šluoste. Antiseptinė priemonė puikiai ištirpina net įsigėrusius riebalus. O svarbiausia – ji suveikia praktiškai akimirksniu – tereikia palaukti vieną-dvi minutes. Visa procedūra netruks ilgiau nei 10 minučių.

Kaip alternatyvą galima naudoti sanitarinį gelį, nes jo sudėtis panaši į skysto antiseptiko. Ištepkite stiklą sanitariniu geliu, palikite porai minučių, o tada nuplaukite stiklą kempinėle su plovikliu, kad pašalintumėte šios „liaudiškos priemonės“ pėdsakus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)