1. Ledo kubeliai

Tai gali atrodyti keistai, tačiau šis metodas išties veiksmingas. Įmeskite sulamdytą palaidinę į džiovyklę su pora kubelių ledo ir kelioms minutėms įjunkite aukštą temperatūrą. Ledas ištirps ir sukurs lyginančius garus.

2. Plaukų tiesintuvas

Jeigu reikia greitai išlyginti marškinių apykaklę ar pašalinti nedidelius palaidinės sulenkimus, pasinaudokite savo plaukų tiesintuvu.

3. Plaukų džiovintuvas

Neturite po ranka lygintuvo? Ne problema. Galite išlyginti drabužius karšto oro srove. Tiesiog, kad nepažeistumėte audinio, laikykite plaukų džiovintuvą maždaug penkių centimetrų atstumu.

4. Garai iš arbatinuko

Šis alternatyvus lyginimo metodas geriausiai tinka mažoms klostėms lyginti. Užvirkite vandenį, o paskui, prieš pasimėgaudami rytmetine arbata, laikykite garuojančią arbatinuko noselę 30 centimetrų atstumu nuo tos vietos, kurią reikia išlyginti.

5. Susukite savo palaidinę

Paguldykite sulamdytą drabužį ant plokščio paviršiaus, išlyginkite klostes, paskui kietai susukite. Paskui susuktą drabužį 15-30 minučių palaikykite po čiužiniu.

6. Dušo garai

Šis drabužių lyginimo metodas puikiai pasitarnauja kelionių metu. Vonioje uždarykite langus ir duris ir sulamdytą drabužį pakabinkite dušo kabinoje. Įjunkite karštą vandenį ir užsiimkite savo reikalais. Per 15 minučių garai jūsų drabužį išlygins.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)