Mažytė kabina be langų, kelias valandas trunkantis skrydis ir pora šimtų keleivių lėktuve: atrodytų, kad lėktuvo sanitarinis mazgas turi pakankamai daug šansų tapti pačia šlykščiausia vieta, jei ne žemėje, tai danguje tikrai. Iš tiesų tualetas nėra tokia jau bloga vieta. Žinoma, visi nuopelnai šiuo atveju keliauja skrydžių palydovams, atsakingiems už švarą ir sanitarinių normų laikymąsi.

Pirma, darbuotojai naudoja antibakterinėmis savybėmis pasižyminčias valymo priemones, skleidžiančias stiprų kvapą. Jei vis tik nemalonaus kvapo įveikti nepavyksta, galima išmėginti mažytę, tačiau tikrai genialią gudrybę.

Purškiami gaivikliai lėktuve draudžiami naudoti, o kvepiančios žvakės – dar didesnis absurdas, visiškai nederantis su priešgaisrinės saugos užtikrinimo normomis. Tokiomis sąlygomis dirbančius skrydžių palydovus gelbsti kava: keliaudami tvarkyti ir valyti sanitarinį mazgą iš kavos aparato jie paima šiek tiek tirščių. Vos per kelias minutes stiprus kavos aromatas nustelbia bet kokius kvapus, įskaitant pačius nemaloniausius ir netgi chlorą. Jei kvapai iš tikrųjų stiprūs ir labai nemalonūs, rekomenduojama į klozetą supilti kavos porciją ir nuleisti vandenį.

Šis būdas padės efektyviai susidoroti su bet kokiais kvapais, o tualete bus juntamas tik malonus švaros aromatas. Šį lėktuvuose naudojamą triuką galite lengvai ir paprastai pakartoti savo namuose, o ypač tinkamas šis ekstrinis būdas tais atvejais, kai svečiai jau beldžiasi į duris.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (28)