Kai tik pradedame manyti, kad šiuos parazitus įveikėme, jie pasirodo iš naujo. Blogiausia, kad jie atsiranda tokiose buto vietose, kurios yra svarbios mūsų sveikatai, pavyzdžiui, virtuvėje.

Žinoma, per daugelį metų pramonė sukūrė įvairiausių insekticidų, skirtų tarakonams naikinti. Tačiau dėl to, kad šie vabzdžiai yra sunkiai naikinami, šios priemonės tampa vis stipresnės ir stipresnės, o tai reiškia, kad jos kelia vis didesnę grėsmę mūsų sveikatai.

Daugelis jų yra nuodingos, gali sukelti odos reakcijas, dirginti akis ir kvėpavimo takus. Kai kurios iš jų laikomos netgi kancerogeninėmis.
Šiandien svetainė homeremediescorner.com pristato receptą, kuris padės išnaikinti tarakonus jūsų namuose ir nesukels pavojaus jūsų šeimos nariams ar gyvūnams.

Šį tarakonų repelentą paruošite labai greitai. Jam reikės vos poros paprastų sudėtinių dalių.

Reikės:

– 1 kiaušinio trynio;
– Boro rūgšties miltelių (nuo 30 iki 50 g).

Paruošimas ir naudojimas:

Dubenyje kiaušinio trynį sumaišykite su boro rūgšties milteliais, kol gausite gana kietą masę. Suformuokite iš jos maždaug 1 cm apimties rutuliukus.

Maždaug valandą juos padžiovinkite ir išdėliokite tose vietose, kur dažnai matote tarakonus.

Turėkite galvoje, kad šie parazitai dažnai renkasi vietas, kuriose cirkuliuoja vanduo, pavyzdžiui, vamzdžius, groteles ir kanalizaciją.

Kad rutuliukų niekas neprarytų, patartina juos padėti tokiose vietose, kur jų nepasiektų vaikai ar naminiai gyvūnai.

Ši priemonė neutralizuos tarakonus, nes boro rūgštis turi medžiagų, kurios šiems vabzdžiams yra mirtinos. Taigi jūsų šeima bus apsaugota nuo toksiškų insekticidų poveikio.

Po kelių dienų šią procedūrą galite pakartoti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (74)