Savaime suprantama, daugelis tokiai moteriai šiek tiek pavydi ir nori žinoti jos paslaptis.

Štai 9 stilingi dekoro elementai, kuriuos rasite išskirtinės moters miegamajame, rašo purewow.com.

Pagalvėlės ir užvalkalai

Nesitikėkite išvysti vien tik paprastų dėl būtinybės čia laikomų pagalvių, be kurių neįmanoma miegoti, krūvelės. Be standartinio dydžio pagalvių ant išskirtinės moters lovos visada galima išvysti itin didelių karališkų pagalvių ir mažų pagalvėlių lyg akcentų papildomam komfortui užtikrinti ir vizualiajam malonumui patirti.

Dekoratyvinis padėklas

Paprasčiausias dekoratyvinis padėklas – idealus grožio ir funkcionalumo derinys, tobulai tinkantis kvepalams, mėgstamiems papuošalams ir kitiems dailiems objektams laikyti. Tinkamiausia vieta tokiems padėklams – spintelė šalia lovos, komoda ir tualetinis staliukas.

Gyvos gėlės

Kambarys niekada nebus tobulas, jei jame nebus šio to gyvo. Šviežių gėlių puokštė ar keli kuklūs žiedeliai neabejotinai jūsų miegamajam suteiks nepakartojamos harmonijos ir jaukumo.

Aksesuarai kaip dekoro elementai

Puikiu skoniu apdovanotos dailiosios lyties atstovės puikiai žino, kad rankinės, juvelyriniai dirbiniai ir kiti panašaus pobūdžio objektai neturėtų būti slepiami. Suteikite savo miegamajam papildomų akcentų papuošdami jį dailiais aksesuarais: mėgstamą rankinuką galite pakabinti ant veidrodžio ar durų, o numylėtiems aukštakulniams ar kelioms poroms nepamainomų akinių nuo saulės vietos tikrai be didesnių pastangų rasite ant spintelės.

Jaukusis pledas

Kažin ar pavyktų rasti bent vieną iš tiesų stilingą miegamąjį, kuriame nebūtų itin minkšto ir didelio pledo. Ši lovos puošmena – namų elegancijos garantas, į kurį norėsite jaukiai įsisupti vos tik įžvengę į miegamąjį.

Kėdė kaip akcentas

Jei vietos netrūksta, jų gali būti dvi. Nepriklausomai nuo to, ar jums labiau prie širdies modernaus dizaino variantas, ar vis tik esate jaukių laiko patikrintų baldų gerbėja, pasirūpinkite, kad jūsų miegamajame būtinai atsirastų vieta, kur būtų galima jaukiai pasėdėti.

Vienodos pakabos

Kartą ir visiems laikams atsisveikinkite su niekam tikusiomis metalinėmis pakabomis, parsineštomis iš valyklos. Tikrosios namų puoselėjimo deivės žino, kad nepriekaištingos spintos paslaptis – dailios ir patogios pakabos.

Dailūs skalbinių krepšiai

Sudėtinga būtų įsivaizduoti stilingą moterį, metančią nusivilktus drabužius į neišvaizdų plastikinį krepšį. Ieškodamos skalbiniams tinkamo sprendimo rinkitės diskretiškai ir patraukliai atrodantį variantą. Puikiai tiks bambukinis krepšys ar labiau dekoruotos daiktų laikymui skirtos talpos, akį traukiančios žavingais ir nepakartojamais spalvų deriniais.

Skaitiniai

Be jokios abejonės, protas madingas visada. Be to, miegą trikdantys ekranai miegamajame vienareikšmiškai nepageidaujami.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)