Jau tradicija tapusi didžiausia dizaino mugė šį pavasarį vyks net dvi dienas – balandžio 22-23 dienomis. Dizaino turgus lankytojų lauks net trijose erdvėse – pirmame bei antrame menų fabriko „Loftas“ aukštuose ir vidiniame kieme, sakoma pranešime spaudai.

Pavasarį atšilus orui, išlindus saulei ir sugrįžus paukščiams, žieminį kailiuką nusimesti nori ir miestiečiai. Akys trokšta ryškių ir nuotaikingų spalvų, o kūnas lengvų ir jaukių medžiagų bei formų. Įsigyti naujausių mados kolekcijų ir išskirtinių autorinio dizaino drabužių bei aksesuarų, šįkart stilingiausius miestiečius kvies beveik 100 Lietuvos dizainerių ir kūrėjų.

Naujausias šiltojo sezono mados tendencijas ir savo drabužių kolekcijas šių metų mugėje pristatys ir patyrę dizaineriai, ir perspektyvūs mados naujokai. Savo kūrinius siūlys įsigyti Diana Paukštytė, Aleksandras Pogrebnojus, „Atsikeli ir varai“, „labadiena“, „EgyBoy“, „Zefyras“, ir daugybė kitų mados kūrėjų. Aksesuarų pasirinkimo gausybė irgi apsuks galvą – erdviose mugės patalpose įsikurs „Simona Samojauskaitė Jewellery“, „The Basic“ ir daug kitų aksesuarų kūrėjų.

Mėgstantys puošti ne save, o namus mugėje taip pat nenuobodžiaus. Mugėje lankytojų lauks ir šeimoms bei mažiems vaikams skirtas skyrius, melomanų kampas.

Kieme, lauko terasose, šildant pavasarinei saulutei, vėlyvųjų pusryčių, pietų ar vakarienės visas dvi dienas kvies viliojantis piknikas. Jo meniu – daugybė gatvės maisto sunkvežimiukų – nuo „Drama Burger“ iki „Vijokliai Beer Garden“, su gardžiausiais pietų pasiūlymais.

Abi dienas mugėje netrukus ir muzikos. Lauko terasoje vyks gyvo garso koncertai, mugės dalyvių nuotaiką kurstys ir didžėjai.

Šiemet mugė suteiks galimybę ne tik atnaujinti savo spintą ar namus, bet ir sužinoti kai ką naujo. Mugės metu vyks diskusijos su mados, dizaino ir rinkodaros ekspertais apie smulkųjį dizaino verslą, stilių ir kūrybą. Taip pat pavasarinėje mugėje įvyks oficialus unikalaus metinio leidinio „Created in Lithuania“ pristatymas.

Mugė abi dienas prasidės 12 valandą. Renginys nemokamas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją