Tiesa slypi tame, kad tualete galite išsiversti vos su keliomis namų apyvokoje įprastomis priemonėmis, kurios yra kiekvienoje virtuvėje, rašo fithacker.ru.

Negalite tuo patikėti? Štai šių dviejų natūralių valymo priemonių receptai.

Actas ir maistinė soda

Maistinė soda puikiai tinka dėmių valymui, tačiau bakterijų nenaikina, todėl jeigu norite dezinfekuoti tualetą, valymo metu įpilkite šiek tiek acto. Actas yra silpna rūgštis, todėl gali naikinti mikrobus ir bakterijas. Be to, jis neutralizuoja kvapą ir tai visiškai nekenksminga.

Jums prireiks vienos stiklinės acto ir pusės stiklinės maistinės sodos. Išpilkite baltąjį actą į savo unitazą ir palikite 30 minučių. Po 30 minučių paimkite sodą ir tualetinį šepetį, kuris iš pradžių pamirkomas acte, o paskui apibarstomas soda. Perbraukite šepečiu per unitazą, vis pildami sodos. Dabar galėsite džiaugtis švariu ir steriliu unitazu.

Maistinė soda

Paimkite pusę pakelio maistinės sodos ir pabarstykite ja unitazą. Kad soda pademonstruotų savo magiją, palikite ją nakčiai. Kai ryte nubusite, kelis kartus tualete nuleiskite vandenį, kol soda nubėgs į kanalizaciją. Paimkite tualetinį šepetį ir perbraukite juo šonus, kad pašalintumėte likusius nešvarumus, jeigu tokių yra. Rezultatas – perlo baltumo unitazas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (30)