Kaune, prekybos miestelyje „Urmas“ neseniai duris atvėrusios parduotuvės „Pasaulio gėlės“ direktorius Vaidotas Beniušis sako, kad kiekvieną augalą prižiūrėti reikia vis kitaip.

„Prieš įsigydami vazonines gėles ar dekoratyvinius, kambaryje auginamus vaismedžius, žmonės retai sulaukia specialistų konsultacijos kaip juos tinkamai prižiūrėti. Dažnas dabar juos įsigyja prekybos centruose ir namuose rūpinasi kaip patys išmano. Tikrai būna gaila, kai žmogaus mylimas augalas dėl netinkamos priežiūros nyksta ir nebegali džiuginti savo šeimininko.

Norime, kad mūsų klientai jaustųsi maksimaliai patenkinti, todėl savo parduotuvėje suteikiame visą reikalingą informaciją apie pirkinio priežiūrą. O esant reikalui, pirkėjas net ir praėjus kuriam laikui nuo įsigijimo, gali mums paskambinti ir pasikonsultuoti telefonu, ar užėję į parduotuvę“, - apie neįprastą paslaugą pasakojo parduotuvės vadovas.

Gėlių parduotuvės konsultantai pataria, kokios sąlygos augalui yra palankiausios, kiek ir kaip jį lieti, kam jis atsparus, o kam jautrus ir panašiai.

Pasak V. Beniušio, pirkėjams aktualu sužinoti ne tik apie ilgai gyvuojančių augalų – vazoninių gėlių ir dekoratyvinių vaismedžių priežiūrą, bet ir kaip kuo ilgiau išlaikyti skintas gėles.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)