Tęsdami praėjusiais metais pradėtą tradiciją, „Provident finansai“, bendradarbiaudami su nuotaikingąja kūrėja Sigute Ach, šiais metais siūlo patiems pasigaminti mažo biudžeto kalėdinius namų papuošimus.

„Kiekvieno žmogaus namuose galima rasti visokiausių dekoracijoms tinkančių dalykėlių. Tokios šventės, kaip Šv. Kalėdos, kurių metu svarbi ir puošyba, tarsi ragina tuoj pat eiti apsipirkti. Tačiau iš tiesų reikėtų naujai pažvelgti ir į jau sukauptas dekoracijas.

Panaudotas dovanų popierius, maišeliai, užsilikusios floristinės medžiagos, girliandos, kurios atrodo senos – į viską galima pažvelgti naujai ir kūrybiškai, todėl siūlau keletą idėjų, kurios padės prikelti senus daiktus naujam šventiškam gyvenimui.

Man dovanos ir dekoracijos visuomet įdomesnės kai žmogus jas sugalvoja ir daro pats. Ar gali nusipirkti tą būseną, kurios lauki per Šv. Kalėdas tik nusipirkęs eglutę?“, – apie kalėdinę namų puošybą kalba Sigutė Ach.

Burbulai „Šventiškas skaidrumas“

Interjero papuošimas „Eglutė be eglutės“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją