Populiarus kambarinis augalas liana, pagal feng šui, savo žydėjimo periodu „suvalgo“ vyrišką seksualinę energiją. Todėl jūsų sutuoktinis visiškai netikėtai gali imti skųstis savo vyriškumu.

Būtinai atsižvelkite į savo kambarinės floros lapelių formą. Jokių strėlyčių ir dyglių! Nebent kaktusą galima pastatyti šalia telefono, kad naikintų neigiamą energiją po nemalonių pokalbių. Apsupkite save tik augalais su apvaliais lapeliais – aštrūs sukelia nesutarimus šeimoje, gali tapti blogos savijautos ir dažnų galvos skausmų priežastimi.

Kai kurie vazoniniai augalai žinomi dėl savo gydomųjų savybių. Ant pinigų medžio pinigai, žinoma, neauga, tačiau jo lapai labai naudingi, pasižymi savybe gydyti žaizdas ir padėti esant peršalimui.

Gausiai žydintys augalai, pavyzdžiui, visų mėgstamos begonijos, laikomi netinkamais miegamajame. Savo aktyvaus pavasarinio augimo metu jie pasiima daug gyvybinės žmogaus energijos. Užtat visai kitaip reikalai klostosi namų darbo vietos atveju. Čia begonija – pats geriausias pagalbininkas: ji efektyviai kovoja su kenksmingu kompiuterio ir kitos organizacinės technikos poveikiu, stimuliuoja aktyvią protinę veiklą.

Darbo stalo zonoje augalų turi būti kiek galima daugiau. Apsupkite save citrinomis, mirtomis, mėtomis – šie augalai aktyviai prisotina orą deguonimi ir gamtiniais antiseptikais.

Žinoma, feng šui filosofijos galite nevertinti rimtai, tačiau puošti savo namus kambariniais augalais reikėtų išmintingai.

Fengšui ir spalvos

Baltų spalvų augalai – dvasinė harmonija, emocinė pusiausvyra namuose.

Geltonų spalvų augalai – dažnų ligų, vyriško pavydo priežastis.

Oranžinių spalvų augalai – seksualinės energijos šaltinis.

Raudonų spalvų augalai kursto santykių aistrą, gali tapti per didelės agresijos ir impulsyvumo priežastimi.

Rožinių spalvų augalai ugdo kantrybę, išmintį.

Mėlynų spalvų augalai – kūrybinis įkvėpimas, protinės veiklos stimuliavimas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)