15
Kitas

Eglutės papuošimai

Kompanijos parengtame „50 mažo biudžeto kalėdinių dekoracijų idėjų“ sąraše galima rasti ir visiškai nieko nekainuojančių, ir tokių, kurioms pagaminti greičiausiai užteks to, kas yra namuose, ir nedidelio biudžeto kalėdinių dekoracijų pasiūlymų. Sąrašą sudaro kalėdinių eglutės papuošimų, dekoracijų namams ir šventiniam stalui idėjos su aprašymais. Taip pat rasite ir patarimų, kaip pasigaminti advento kalendorių.

„Šventiniu laikotarpiu daugelis patiria didesnes išlaidas nei įprastai, o kalėdinės dekoracijos ir eglutės papuošimai – viena to priežasčių. Todėl šiemet nusprendėme žmonėms pasiūlyti, kaip ekonomiškiau pasipuošti namus. Mūsų tikslas – parodyti, kad yra puikių būdų sutaupyti ruošiantis Kalėdoms, kadangi šventės neturėtų būti ta priežastis, dėl kurios reikėtų išlaidauti ar skolintis“,- sako Korporatyvinių reikalų vadovė Laura Puidokaitė.

Pasak kūrėjos Sigutės Ach, dekoracijos skirtos kurti šventiškai nuotaikai ir tam nereikia didelių investicijų: „Dekoracijos – skirtos džiuginti artimuosius, kurti jaukumą namuose, tad eglutės žaisliukas ar stalo papuošimas bus daug mielesnis tas, kuris savyje turės dar ir gilesnę prasmę. Ją mes galime sukurti, jei dekoracijas gaminsime su meile, savo pačių rankomis ir į šį procesą įtrauksime artimuosius. Tai puikus būdas prieš šventes pasidalinti geromis emocijomis, suartėti, galiausiai – atskleisti savo kūrybiškumą.“

Abejojantiems savo sugebėjimais ir manantiems, kad rankų darbo dekoracijas gali daryti tik menininkai, kūrėja siūlo pažvelgti į vaikus, ir kokių stebuklų jie sukuria. „Vaikai yra gyvas įrodymas, kad viskas ko reikia – tai tik noro, tad nuoširdžiai skatinu pamėginti“, – tikina S. Ach.

Štai visos 50 namų papuošimo idėjų pagal Sigutę Ach.

15
Kitas

Eglutės papuošimai

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (29)