Kokie požymiai padės suprasti, ar jūsų išrinktasis bus geras tėvas?

Jis turi giminaičių, kuriais rūpinasi

Idealiu atveju – jaunesnių brolių ar seserų ar sūnėną, dukterėčią – ką nors, ką galima globoti, auklėti, lepinti. Jei turite galimybę pastebėti mylimąjį išmintingo, vyresnio brolio vaidmenyje, jei jis sėkmingai susidoroja su šiuo vaidmeniu, visus kitus požymius galite laikyti antraeiliais – jūsų vyro neišgąsdins nei vaikų kaprizai, nei nemiga, nei namų ruošos darbai – jis tai yra patyręs.

Sudėtingose situacijose jis nepanikuoja

Vaikai turi talentą sukurti avarinių situacijų lygioje vietoje, na o avaringumo lygis gali būti įvairus – nuo sudaužyto servizo iki užtvindyto buto (arba užtvindyto kaimynų buto). 

Gebėjimas neiti iš proto, išlaikyti pusiausvyrą, humoro jausmą labai pravers ir jums, ir jūsų vyrui. Jei jūsų išrinktasis panikuotojas, kuris kiekvienu atveju netenka kantrybės, raunasi plaukus, tad kūdikio gimimas taps jam sunku išbandymu.

Jis moka būti geru draugu

Atkreikite dėmesį į tai, kokie jūsų išrinktojo draugai ir kaip jie su juo elgiasi – ar prašo jo patarimų, ar laiko jį patikimu draugu, su kuriuo galima kad ir į žvalgybą eiti, ar juo pasitiki? Ar jis susitinka su draugais tik kartais alaus išgerti? 

Tėvystei reikia įvairių gebėjimų, mokėjimas būti autoritetingu draugu – vienas iš jų. Jeigu jūsų mylimasis moka draugauti, sunkią akimirką palaiko, moka rinktis draugus, išsaugoti draugystę, jis turi daug daugiau šansų tapti geru tėvu.

Jis iš tiesų nori vaikų

Tai gali skambėti banaliai, bet sąmoninga tėvystė vyrui yra kur kas sėkmingesnė nei staiga nukritusi iš dangaus. Idealus variantas – kai mylimasis pats prabyla apie vaikus, tėvystę įvardina kaip vieną iš tikslų. 

Jei tenka įkalbinėti mylimąjį ryžtis susilaukti vaikų, o jis vis randa argumentų, kodėl reikia pagyventi sau, laukia geresnių laikų, o konkretaus plano nesiūlo, gali būti, kad geresni laikai jam taip ir neateis – tėvystė jį gąsdina, o gyvenimas sau jam labai ilgai bus prioritetas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (29)