Klasikinio interjero stilius kilo iš senovės graikų ir romėnų kultūrų. Šis stilius pasižymi tvarka, balansu ir idealia harmonija.

Klasikinio interjero namuose apšvietimui dažniausiai naudojami krištoliniai šviestuvai – sietynai bei raštais dekoruoti toršerai. Dekorui neretai naudojami senųjų meistrų tapybos ar grafikos darbai, fajanso ar porceliano indai, iš tolimųjų kraštų atsivežti kilimai.

Svetainę puošia itališki klasikiniai šviestuvai. Išskirtinis dėmesys čia skiriamas detalėms ir proporcijoms. Šie šviestuvai dekoruoti Swarovski Strass elementais, rėmas pagamintas iš žalvario ir komplektuojamas su auksiniais šampaninės spalvos gaubteliais.

Vonios kambariai vis labiau tolsta nuo paprastų sanitarinių mazgų - kasdien ten praleidžiame mažiausiai pusvalandį ar valandą, todėl ir čia norisi jaukumo ir savitos aplinkos.

Jaukią nuotaiką čia kuria tapetų raštą turinčios plytelės, kurias naudojome tik ten, kur reikia, ir tiek, kiek reikia. Prie vienos sienos įkomponuota stilinga vonios spintelė su dviem praustuvais puošia visą patalpą.

Pagrindinis akcentas - tai vonios veidrodis su įmontuotais į jį šviestuvais.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (124)