Knygų lentynose sudėlioti tomai įvairiausia tematika – apie meną, keliones, filmus ir vyną. Tarp gausybės knygų galima rasti ir Gene'o Shalito „Laughing Matters“, Hunterio S. Thompsono „The Curse of Lono“, Salmano Rushdie „The Moor's Last Sigh“, Johno Lahro „Show and Tell“ ir Vinny Lee „Mood Indigo“. Taip pat žvilgsnis užkliūna už R. Williamso darbą filmavimo aikštelėse menančių daiktų kolekcijos, jo pianino ir spalvingų sodo skulptūrų.

Prieš mirtį filmo „Ponia Dautfajė“ („Mrs. Doubtfire“) žvaigždė bandė parduoti Kalifornijoje esantį savo būstą. Pernai metais žurnalui „Parade Magazine“ jis sakė: „Neapmokėtos sąskaitos. Mano gyvenimas susitraukė, gerąja prasme. Parduodu savo rančą Napoje. Tiesiog nebegaliu sau jos leisti“.

Apie 264 hektarų žemės sklype esanti Villa Sorriso arba „Šypsenų vila“ balandžio mėnesį buvo įvertinta 29,9 milijono dolerių (77,14 milijono litų).

Pagrindiniame 20 tūkstančių kvadratinių pėdų (1858 kvadratinių metrų) name yra penki miegamieji, šeši vonios kambariai, pramogoms skirtos erdvės viduje ir lauke, panoraminis baseinas, privatus tiltas ir privatus bokštas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (66)